VSO Business Friends

Mensen in ontwikkelingslanden kunnen zélf hun armoede bestrijden. Als ze maar de juiste kennis hebben. Vanuit die overtuiging werkt VSO en jij kunt daar aan meewerken.

VSO strijdt voor een betere toekomst thuis voor mensen in Afrika en Azië. En doet dat met inzet van vakdeskundigen. Van mens tot mens. Niet op afstand, maar midden in het echte leven dáár. VSO-vakexperts staan naast en achter hun lokale collega’s. En delen met hen, tegen een lokaal salaris, hun kennis en ervaring. Zo kunnen mensen zélf werken aan betere scholen, zorg en inkomen.  

Vooruitgang starten door kennis te delen. Dit belangrijke werk kunnen wij doen dankzij financiële steun van bedrijven en donateurs.


De volgende bedrijven zijn al een VSO business friend

Word ook een VSO Business Friend!

VSO strijdt voor een wereld zonder armoede. En doet dat met inzet van vakexperts. Van mens tot mens. Niet op afstand, maar midden in het echte leven dáár. De steun van onder andere bedrijven maakt het mogelijk dat we dit doen en blijven doen.
 

20170802_improvers_vso_business_friends_i_am_a_vso_business_friend_pay_off_blauw.png

groepsfoto.jpg

Voordelen VSO Business Friends

  • Laat zien dat jouw bedrijf kennisdelen en armoedebestrijding belangrijk vindt
  • Jouw klanten, medewerkers, relaties inspireren
  • Vermelding van jouw bedrijfsnaam en link naar jouw website op deze pagina
  • Onze banner 'VSO Business Friend' op jouw site
  • Uitnodiging voor Hart voor VSO event. Hét event voor gehele achterban van VSO
  • VSO Business Friends worden meegenomen in communicatie van VSO
  • Voor de sponsorbijdrage ontvangt jouw bedrijf een factuur
  • Dankzij onze ANBI status geniet jij van belastingsvoordeel
     

VSO ontvangt géén structurele subsidie. Om het leven van mensen in Afrika en Azië helpen te verbeteren, zijn wij afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. Daarom kunnen wij ook jouw donatie, groot of klein, goed gebruiken.


Suzanne de Groen, VSO Nederland, Fondsenwerving, Doneer

Meer informatie?

Suzanne de Groen
Adviseur Donaties
030 23 20 600
s.degroen@vso.nl

Ben je geïnteresseerd om een Business Friend van VSO te worden? Suzanne de Groen beantwoordt graag al je vragen!

"Met uw steun kan VSO meer vakdeskundigen hun kennis laten delen in ontwikkelingslanden. Deze kennis helpt scholen, zorg en bestuur vooruit."

Succes in Bangladesh: jongeren creëren hun eigen kansen

Jongeren aan het werk krijgen: dat is een flinke uitdaging in Bangladesh, een land met veel jeugdwerkloosheid. VSO biedt jongens en meiden de kans om zich te ontwikkelen en een beroep te leren. Binnen 3 maanden heeft 57% een baan gevonden of een eigen onderneming opgericht.

Unlocking talent programma van VSO in Malawi tabletonderwijs

‘De kinderen presteren 45 procent beter’

Meer bereiken met digitalisering: dat kan ook in Malawi, een van de armste landen ter wereld. Door een innovatief en ambitieus samenwerkingsproject tussen VSO en Onebillion leren kinderen basisvaardigheden via apps en tablets.

Er is al veel veranderd

Sinds mijn komst in het Gulu Referral Hospital is er veel veranderd op de afdeling. Het voeden van baby’s verloopt beter. De verpleegkundigen zien het sneller als er iets mis is met een baby en ook het toedienen van medicijnen gaat veel zorgvuldiger, dankzij heldere afspraken.