Doe mee als vrijwilliger in Nederland

Leuk, zinvol en uitdagend. Dat is het vrijwilligerswerk voor VSO in een notendop. Je wisselt kennis uit, doet werkervaring op én draagt bij aan armoedebestrijding in Afrika en Azië. Dat kan vanuit huis, bij VSO op kantoor in Utrecht en tijdens events en campagnes. 

Je krijgt bij VSO volop de kans om je expertise in te zetten. Je kunt meehelpen bij de selectie van vakdeskundigen, aan de slag als programmamedewerker, tekstschrijver, fotograaf en filmmaker. Of helpen bij het organiseren van evenementen en (online) campagnes.

Voor de meeste vrijwilligersfuncties vragen we een hbo-opleiding en dat je minimaal twee maanden beschikbaar bent voor minimaal één dag per week. Dit kan ook op een avond of in het weekend. VSO biedt je de kans mee te werken aan armoedebestrijding in Afrika en Azië (en een onkostenvergoeding).

Op dit moment hebben we de volgende vrijwillige vacature(s):

Wil je op de hoogte blijven over het werk van VSO en nieuwe vacatures in het buitenland en Nederland? Meld je aan voor onze e-mailing.

Ik blijf graag op de hoogte

vso-0500.jpg

Meld je aan als vrijwilliger

Je CV en motivatie kun je mailen naar Marjolein, m.bos@vso.nl 
Bel VSO op 030-23 20 600 als je vooraf even wilt overleggen.

Marjolein Bos is coördinator events, trainingen en vrijwilligers bij VSO. 

 

"Een uitzending naar het buitenland is voor mij te lang. Daarom zet ik mijn expertise in voor het schrijven van fondsaanvragen en rapportages".