Doe mee als vrijwilliger in Nederland

Leuk, zinvol en uitdagend. Dat is het vrijwilligerswerk voor VSO in een notendop. Je wisselt kennis uit, doet werkervaring op én draagt bij aan armoedebestrijding in Afrika en Azië. Dat kan vanuit huis, bij VSO op kantoor in Utrecht en tijdens events en campagnes. 

Je krijgt bij VSO volop de kans om je expertise in te zetten. Je kunt meehelpen bij de selectie van vakdeskundigen, aan de slag als programmamedewerker, tekstschrijver, fotograaf en filmmaker. Of helpen bij het organiseren van evenementen en (online) campagnes.

Voor de meeste vrijwilligersfuncties vragen we een hbo-opleiding en dat je minimaal twee maanden beschikbaar bent voor minimaal één dag per week. Dit kan ook op een avond of in het weekend. VSO biedt je de kans mee te werken aan armoedebestrijding in Afrika en Azië (en een onkostenvergoeding).

Op dit moment hebben we de volgende vrijwillige vacatures:

Wil je op de hoogte blijven over het werk van VSO en nieuwe vacatures in Nederland? Meld je aan voor de e-mailnieuwsbrief.

Ja, ik meld me aan

20160627133500resize.jpg

‘Ik krijg bij VSO de kans om mezelf te ontwikkelen’

Frits Los (33) werkte als VSO-onderwijsadviseur in Ethiopië. Terug in Nederland bleef hij betrokken als vrijwilliger. Hij interviewt potentiële kandidaten die via VSO in het buitenland willen werken. Lees meer

Kennis ontwikkelt, kennis helpt, VSO Nederland, Afrika, Azië, werken buitenland, tegen armoede

Meld je ook als vrijwilliger

Je CV en motivatie kun je mailen naar info@vso.nl.
Bel VSO op 030-23 20 600 als je vooraf even wilt overleggen.

Ronnie Allebrandi is vrijwilliger bij VSO. Dankzij haar inzet kunnen meer vakdeskundigen hun kennis delen.

 

 

"Een uitzending naar het buitenland is voor mij te lang. Daarom zet ik mijn expertise in voor het schrijven van fondsaanvragen en rapportages".