Meedoen met de VSO Community

Kennis delen om blijvende verandering in ontwikkelingslanden creëren. Spreekt jou dat aan? Dan zit je goed bij de VSO Community. Het is een ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is bij VSO, van donateurs tot vrijwilligers. Als je je aanmeldt via het online platform, zie je welke mogelijkheden er zijn en kun je bepalen wat bij jou past. Op de hoogte blijven van wat de community doet? Meld je aan!

Wat kan ik gaan doen?

Je kunt op veel verschillende manieren bijdragen aan de VSO Community. Als je een profiel aanmaakt, geef je meteen aan welke vaardigheden en ervaringen je wilt delen. Binnen de community zijn er ook vrijwilligerspools actief. Geregeld zoeken we mensen voor die pools. Of je nu veel of weinig tijd hebt, binnen de VSO Community kun je het verschil maken!

Benieuwd waarom anderen lid werden van de VSO Community?

Je kunt op allerlei manieren bijdragen aan de community. Onze vrijwilligers hebben kennis en ervaring op allerlei uiteenlopende gebieden. Zo maakt Jasper graag foto’s bij events en helpen Sarah en Chris nieuwe VSO-vrijwilligers om goed voorbereid naar het buitenland te gaan. Hieronder lees je meer over hun motivatie en ervaringen.

Jasper Kasbergen

Jasper is fotograaf en werkt als vrijwilliger in de redactiepool. Eerder ging hij al als fotograaf voor VSO naar Ethiopië.

Sarah Opheij

Sarah is nu vrijwillige peer supporter voor VSO, nadat zij diverse vrijwillige functies bij ons heeft gehad.

Chris Pols

Chris is één van onze vijf vrijwillige trainers. Hij zorgt ervoor dat onze vrijwilligers goed voorbereid naar het buitenland vertrekken.

Waarom lid worden van de VSO Community?

Wissel kennis en vaardigheden uit en kom in contact met andere, enthousiaste Community leden!