Doneren helpt mensen vooruit

Jouw bijdrage aan VSO is essentieel. Of je nu af en toe doneert of regelmatig, via een langdurige machtiging of een testament. Hiermee kunnen vakdeskundigen via VSO hun kennis delen in ontwikkelingslanden. Deze kennis helpt scholen, zorg en bestuur vooruit.

Doneer eenmalig »


Periodiek schenken

Hoe kun je ervoor zorgen dat VSO meer geld van je krijgt zónder dat jij meer uitgeeft? Door periodiek te schenken. Met een gift, vastgelegd in een overeenkomst, betaalt de Belastingdienst mee aan de strijd tegen armoede en ongelijkheid.

Marianne Bontenbal werkt als verloskundige voor VSO in het ziekenhuis in Oeganda

Testamentair Schenken

Dankzij uw nalatenschap kan VSO meer vakdeskundigen naar ontwikkelingslanden sturen. Zij strijden daar samen met de lokale bevolking voor een betere toekomst; voor goede scholen, zorg en bestuur. Met VSO in uw testament biedt u mensen de kans om zelf in hun levensonderhoud te voorzien.

Bijzondere giften

U kunt veel betekenen met een grote gift. Voor een VSO project, de VSO vakdeskundige, lokale collega’s en de vele mensen die met die gecombineerde inzet en kennis echt verder kunnen komen om hun leven en die van hun kinderen meer glans te geven. Graag bekijk ik samen met u welke mogelijkheid bij u past.  


Kennis delen, blijvende verandering

 

 

Gerieke's collega’s tillen zelf de gezondheidszorg naar een hoger plan. Kennis delen vraagt om mensen die zich daarvoor willen inzetten. Mensen zoals Gerieke. Die vol enthousiasme soms wel 2 jaar van hun leven geven om echt iets te bereiken. Kennis delen vraagt ook om mensen die dat mogelijk maken. Mensen zoals jij, die liever een structurele verandering steunen. Die graag zelfstandigheid en zelfredzaamheid willen bevorderen.

Help je mee?!

Sharing is caring!

Breng het werk van VSO onder de aandacht via Facebook of via je eigen website of blog. Je kunt webpagina’s van vso.nl delen via je sociale netwerk of zelf berichten plaatsen over het werk van VSO.

Jouw bijdrage is essentieel 

Hiermee kunnen vakdeskundigen via VSO hun kennis delen in ontwikkelingslanden. Deze kennis helpt scholen, zorg en bestuur vooruit. Help meer VSO'ers naar Afrika en Azië. Met een bijdrage van bijvoorbeeld € 25 help je mee om levens te veranderen.

donatie, Randstad, VSO Nederland, Nepal,

Meer manieren om te steunen

Naast doneren kun je op meer manieren, vanuit Nederland, de vakdeskundigen van VSO steunen. Door mee te doen aan een evenement bijvoorbeeld. Of door zelf een fondsenwervende actie te organiseren. Laat je inspireren!