De babysterfte in Oeganda is 12x hoger dan in Nederland

Dat moet anders

Na mijn aankomst in Gulu ben ik direct in actie gekomen. Ik leer mijn collega’s hoe ze correct moeten beademen en de juiste dosis antibiotica moeten geven. Eenvoudige ingrepen met onmiddellijk resultaat. Want babysterfte is in veel gevallen gemakkelijk te voorkomen. 

 

 

Geef >


De VSO-aanpak: delen van kennis voor blijvende verandering

Met het delen van kennis, leggen we samen de basis voor een blijvende verandering. Dat is de VSO-aanpak. Zo tillen mijn collega’s zelf de gezondheidszorg naar een hoger plan. Kennis delen vraagt om mensen die zich daarvoor willen inzetten. Mensen zoals ik. Die vol enthousiasme soms wel 2 jaar van hun leven geven om echt iets te bereiken. Die mensen staan nu klaar om te vertrekken.

Kennis delen vraagt ook om mensen die dat mogelijk maken. Mensen zoals jij, die liever een structurele verandering steunen. Die graag zelfstandigheid en zelfredzaamheid willen bevorderen. Jouw steun is noodzakelijk. Want zonder jouw steun kunnen wij niet gaan. 

Gééf - om een einde te maken aan babysterfte 

Draag bij aan een positieve verandering die mensen in Afrika en Azië bevrijdt van armoede. Blijvend. Al voor € 10,- kan ik een dag mijn collega’s verder helpen. En zo de babysterfte stoppen. Kan ik op jou rekenen?

Jouw gift redt baby's