Steun ons als bedrijf

Steeds meer bedrijven kiezen voor een samenwerking met een goed doel om invulling te geven aan maatschappelijk ondernemerschap en het behalen van Sustainable Development Goals. Ook wij werken graag samen met bedrijven omdat wij geloven dat vooruitgang alleen gestart kan worden door het verbinden van mensen en het delen van kennis. Zowel voor MKB als grote bedrijven bieden wij vele mogelijkheden tot samenwerking. 

Kinderen in Ethiopië

Strategisch samenwerken

Met ons kennisprogramma werk je aan drie grote doelen: de werknemer ontwikkelt zich, je werkt aan Sustainable Development Goals en levens in 'de s werelds armste gemeenschappen verbeteren.

Financieel steunen

Met een vast bedrag per maand kun je als MKB een Business Friend worden. Zo lever je een bijdrage, geniet je van belastingvoordeel en communiceren wij met onze achterban over jouw bijdrage!

Verloskundige Ans Ohms deelt in Cambodja haar kennis met studenten verloskundige en praktijkbegeleiders - VSO

Kom in actie

Organiseer samen met je collega's een actie of fondsenwervende activiteit waarmee je geld inzamelt. Er zijn veel mogelijkheden om een actie te organiseren. We dagen je graag uit een originele actie te bedenken!

Florian Andriessen, Partnerships Development Manager - VSO

Vragen over een mogelijke samenwerking?

Graag horen we het van je! Neem contact op met Florian Andriessen om alle mogelijkheden te bespreken.

Onze partners

Vaardigheden delen om armoede te bestrijden

Sinds 2004 werken VSO en Randstad met elkaar samen onder het motto ‘Imagine what we can do together’. De wereldwijde HR dienstverlener geeft medewerkers wereldwijd de kans om via VSO te worden uitgezonden naar Afrika en Azië. Al zo’n 150 medewerkers hebben hier het afgelopen decennium gebruik van gemaakt.

Duizenden mensen van armoede naar welvaart brengen

In 2005 begon Accenture met VSO samen te werken aan Making Markets Work for the Poor (MMW4P). Dit programma trainde tienduizenden mensen in de onderste bevolkingslaag van Nigeria, Cambodja, Tanzania en Malawi, zodat zij meer kans maakten op werk en inkomen. 

Ondersteunen van kleine boeren om hun opbrengst en inkomen te verhogen

VSO en Syngenta werken samen aan een driejarig partnerschap om het levensonderhoud van kleine boeren in Bangladesh duurzaam te verbeteren. Het project heeft ook de betrokkenheid van medewerkers vergroot en waardevolle inzichten in de supply chain opgeleverd.