Periodiek schenken

Hoe kun je ervoor zorgen dat VSO meer geld van je krijgt zónder dat jij meer uitgeeft? Door periodiek te schenken. Met een gift, vastgelegd in een overeenkomst, betaalt de Belastingdienst mee aan de strijd tegen armoede en ongelijkheid.


Kennis ontwikkelt, kennis helpt, VSO Nederland, Afrika, Azië, werken buitenland, tegen armoede

Kies voor periodiek schenken

Als schenker spreek je af om VSO jaarlijks met een vast, zelf te kiezen bedrag te steunen. En dat ten minste vijf jaar. Die afspraak leg je vast in een overeenkomst. Daarmee is je gift volledig fiscaal aftrekbaar!

Kennis ontwikkelt, kennis helpt, VSO Nederland, Afrika, Azië, werken buitenland, tegen armoede, Onderwijs, Rwanda

Bereken jouw donatiebedrag

Weet je welk bedrag je wilt uitgeven? Kijk wat de Belastingdienst bij jouw uitgave legt. Wil je liever andersom rekenen? Bedenk dan hoeveel je wilt dat VSO krijgt, bereken welk deel de fiscus betaalt en zie direct wat jouw uitgave is.

Kennis ontwikkelt, kennis helpt, VSO Nederland, Afrika, Azië, werken buitenland, tegen armoede, Onderwijs

Vul de overeenkomst in

De overeenkomst kan eenvoudig online worden vastgelegd of vul deze overeenkomst in, stuur het document in tweevoud per post naar ons toe. Je ontvangt een overeenkomst volledig ingevuld terug. Gebruik het vervolgens in je belastingaangifte.


Meer informatie?

Bianca Baal
Adviseur Donaties 

030 - 23 20 600
b.baal@vso.nl

Veel mensen vinden belastingzaken ingewikkeld. Daardoor kiezen ze ook niet zo snel voor fiscaal voordelige doneervormen, zoals periodiek schenken. Ik beantwoord graag alle vragen.

`Periodiek schenken vind ik belangrijk, want daarmee krijgt een schenking een meerjarig en dus structureel karakter. Prettig voor VSO vanwege de continuïteit. En fijn voor mij, omdat ik niet steeds opnieuw hoef te bepalen welk goede doel ik wil steunen. En de fiscus betaalt ook nog mee, waardoor ik het budget kan verdubbelen. Iedereen blij!’ - Aize Bouma, donateur

Kennis ontwikkelt, kennis helpt, VSO Nederland, Afrika, Azië, werken buitenland, tegen armoede, Rwanda, Onderwijs

Word donateur van VSO

Jouw bijdrage is essentieel. Hiermee kunnen VSO-vakdeskundigen hun kennis delen in Afrika en Azië. Voor beter onderwijs, gezondheidszorg en werk & inkomen.

Kennis delen redt levens, VSO Nederland, Afrika, werken buitenland

Neem VSO op in testament

Bied mensen een betere toekomst. Dankzij een nalatenschap kan VSO meer vakdeskundigen naar ontwikkelingslanden sturen.