Ik steun VSO

Voor €10,- kan een VSO-vakdeskundige een dag werken in Afrika of Azië. Hoeveel dagen neem jij voor je rekening?

Persoonlijke gegevens

201711_vso_nederland_lifechanges_image_nummer_11_najaar_2017_baanbrekende_oplossing_voor_wereldwijs_probleem_tablet_onderwijs_malawi.png

Tabletonderwijs is dé sleutel naar een betere toekomst in Malawi

Het delen van kennis zorgt voor een blijvende vooruitgang. Dát is de VSO-aanpak. Zo deelt Thaisa Rougoor net als vele andere VSO’ers haar kennis met lokale collega’s, waardoor ruim 55.000 kinderen in Malawi de kans krijgen te leren lezen en rekenen met tablets. Maar dat is nog niet genoeg! In 2020 willen we maar liefst 300.000 kinderen deze kans bieden. Dit kunnen we alleen bereiken met jouw bijdrage. 

De kinderen in Malawi leren met hun tablets zelfstandig en in hun eigen tempo. Onderzoek heeft aangetoond dat ze nu in 8 weken meer leren dan voorheen in een heel schooljaar! Dit project heeft dus direct én blijvend resultaat. 

Start vooruitgang. Gééf. 

Malawi heeft een groot tekort aan leerkrachten en lesmateriaal. Veel kinderen die de basisschool afronden kunnen daardoor amper lezen, schrijven en rekenen. Jouw bijdrage doorbreekt dit en geeft kinderen in Malawi een betere toekomst. Dank je wel!

Disclaimer