Voor wie?

Onze Meet VSO is voor iedereen die altijd al heeft gedroomd van werken in het buitenland. VSO zoekt met regelmaat professionals met minimaal een HBO diploma uit:

  • Het onderwijs en dan met name basis en/of speciaal onderwijs
  • De gezondheidszorg voor zwangeren en pasgeborenen
  • Resilient livelihoods, te denken valt aan business developers, innovators, landbouw deskundigen/ adviseurs, monitoring & evaluating specialists, maar ook disaster- and risk management adviseurs.

Online Meet VSO: onderwijs

Dinsdag 29 september om 18.00 uur (5 pm UK time) gaan we live in gesprek met twee VSO onderwijs programma experts en twee onderwijs vakdeskundigen. Zij zullen samen alles vertellen over twee van onze onderwijs programma’s in Rwanda en Mozambique.

Meld je aan!

Building Learning Foundation (BLF) in Rwanda

Het Building Learning Foundation programma in Rwanda¬† is een van onze grootste onderwijsprogramma’s. Kom meer te weten over de impact van het werk van onze VSO vakdeskundige, ook in tijden van COVID-19.

Empowering Adolescent Girls to Learn and Earn (EAGLE) in Mozambique

Empowering Adolescent Girls to Learn and Earn is een nieuw onderwijs programma in Mozambique. De Implementatie manager  zal het doel en de werkwijze toelichten en stil staan hoe VSO vakdeskundigen kunnen bijdragen aan het succes van dit programma.

Gedurende het panel interview is er voldoende mogelijkheid om je vragen te stellen. We zullen eindigen met praktische informatie rondom de vacatures en de sollicitatie procedure voor vakdeskundigen.

Meld je aan!

 

Contact

Voor vragen of opmerkingen kan je terecht bij onze recruiter: Anneke Verbocht.