24 november weer een nieuwe Meet VSO

11 oktober 2018

Toe aan een nieuwe uitdaging in Afrika of Azië? Op zaterdag 24 november organiseert ontwikkelingsorganisatie VSO de informatiebijeenkomst Meet VSO. Meet VSO is bedoeld voor HBO/WO-professionals met minimaal 4 jaar werkervaring op het gebied van onderwijs, gezondheidszorg, business, management, natural resources en techniek, die geïnteresseerd zijn in een uitdagende baan in Afrika of Azië. De bijeenkomst vindt plaats van 13.00 tot 16.30 uur op het kantoor van VSO, aan de Weg der Verenigde Naties 1 in Utrecht.

VSO heeft uitdagende banen in ontwikkelingslanden voor iedereen die toe is aan een nieuwe professionele uitdaging en het avontuur niet schuwt. Tijdens de bijeenkomst komen alle praktische aspecten van een uitzending naar Afrika of Azië aan bod. Van de sollicitatieprocedure tot informatie over actuele vacatures, onze voorwaarden en voorzieningen.

Waar en hoe laat?

We ontmoeten je graag op zaterdag 24 november van 13:00 -16:30 uur op ons VSO-kantoor in Utrecht (Weg der Verenigde Naties 1).

Aanmelden

Heb jij interesse in zo’n wereldbaan waarbij je je kennis deelt met je lokale collega’s in Afrika of Azië? Meld je dan hier snel aan!