Vacature Social media

Deze post is wel 40 keer gedeeld! Kom eens kijken! Zou jij dit gezegd kunnen hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou want VSO zoekt een

Content marketing specialist (vrijwillig / minimaal 8 uur)

VSO is op zoek naar een vrijwilliger die ons wil helpen om social media kanalen op een creatieve en effectieve manier in te zetten. Met deze uitdagende opdracht verrijk jij je werkervaring om mensen via Facebook, YouTube en LinkedIn te bereiken en te boeien. Bovendien kan je in ons creatieve team echt je ei kwijt, want niks is te gek.

vacature_content_marketeer_vrijwilliger.jpg

Wie zoeken we?

Social Media betekent voor VSO vergroten van haar community en opvallen bij onze achterban. Dit betekent dat jij voor de opdracht intensief bezig bent om informatie te verzamelen over ontwikkelingssamenwerking, leuke posts schrijft, een video (laat) maken, een eventkalender bijhoudt en in contact staat met onze volgers. Ook gebruik je jouw creativiteit om Social Media campagnes te verzinnen om meer volgers en bereik te generen. Tijdens deze opdracht ben je vooral zelfstandig aan het werk, uiteraard in een team van ervaren mensen.

Wat bieden we?

Als content marketing specialist kom je te werken binnen een multidisciplinair team (fondsenwervers, content-,  data- en recruitment marketeers). Je kunt op jouw manier de wereld een beetje mooier maken. Behalve geld te schenken, kan je bij VSO ook je tijd geven. Hopelijk wil jij je tijd geven aan VSO en je kennisdelen. Wij zijn er enorm mee geholpen.

Wat vragen we?

  • Hbo werk, en denkniveau, bij voorkeur een opleiding in marketing of communicatie;
  • Goede adviesvaardigheden en een scherp ‘communicatie oog’;
  • Goede communicatieve vaardigheden en in staat om op meerdere niveaus te communiceren;
  • Doses ervaring met social media;
  • Kennis van Photoshop of een andere design tool;
  • Team player, enthousiast, proactief en gericht op resultaat.
  • Minimaal 4 uur per week beschikbaar.
  • Ook als je voor een beperkte tijd, maar wel langer dan drie weken, minimaal 16 uur beschikbaar bent, horen we graag je reactie!


Interesse?

Wil je direct solliciteren? Mail naar Marjolein. Voor vragen kan je bellen naar Marjolein Bos op dinsdag, woe- en donderdagochtend en vrijdag naar: 030 2349018. We kijken uit naar je reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.