Werken bij VSO

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van vacatures in Nederland? We delen betaalde en vrijwillige vacatures ook via de e-mailnieuwsbrief.

Werken bij VSO is werken aan een wereld zonder armoede

Op het kantoor van VSO in Utrecht werken we met een team enthousiaste en gemotiveerde medewerkers met hart voor de missie: een wereld zonder armoede. Wij geloven dat mensen zelf de beste aanjagers van samenwerking zijn en dat kennis het krachtigste instrument is. Vooruitgang is alleen mogelijk door samenwerking. Daarom hebben wij uitdagende vacatures, vrijwillige functies en stages voor mensen die kunnen en willen samenwerken, die geloven in onze missie en aanpak en die gaan voor resultaat!

VSO in Nederland is onderdeel van de internationale VSO-organisatie. Je werkt daarom ook samen met internationale VSO-collega’s in Londen en ook waar nodig met de landenkantoren in Afrika en Azië. Omdat we in een internationaal VSO-netwerk opereren, verwachten we dat je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed beheerst, al hangt het niveau af van de functie waarop je solliciteert. 

Betaalde functies

We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden via CAO Sociaal Werk, een maandelijks opgebouwd individueel keuzebudget wat is opgebouwd uit 18% van het bruto salaris en een persoonlijk opleidingsbudget. Naast het opdoen van kennis en ervaring binnen het netwerk van een internationale organisatie en het bijdragen aan een prachtige maatschappelijke doelstelling bieden wij jou de gelegenheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van training en opleiding. 

Vrijwillige functies

Leuk, zinvol en uitdagend. Dat is het vrijwilligerswerk voor VSO in een notendop. Je wisselt kennis uit, doet werkervaring op én draagt bij aan armoedebestrijding in Afrika en Azië. Met de inzet van de kennis en ervaring van onze vrijwilligers, kunnen we de dienstverlening van VSO op een hoger plan brengen. Je kunt je op de volgende manieren inzetten voor VSO:

Op dit moment zijn er geen vrijwilligers vacatures.

Ben je op zoek naar een internationale vacature kijk dan in onze internationale vacaturebank.

"Ik ga elke week met plezier naar het VSO-kantoor. De sfeer is prettig en ik kan lekker mijn ding doen. Collega's weten me te vinden met hun Excel-vragen"

Rob Rietveld (66), kantoorvrijwilliger bij VSO in Utrecht

Meer over VSO

Jan Willem Lackamp Onderwijsadviseur in Rwanda - VSO onderwijsproject

Over VSO

VSO’s visie is een wereld zonder armoede. We bestrijden armoede door het delen van kennis. Met wie we ook samenwerken, we doen dit altijd vanuit onze vier uitgangspunten...

Onze aanpak

VSO gelooft dat het delen van kennis essentieel is in het bestrijden van armoede. Door vakexperts naar ontwikkelingsgebieden te sturen kunnen we daadwerkelijke verandering in gang zetten.

Gerieke zandberg, VSO, Kennis delen, redt levens, Oeganda, Gulu

Onze strategie

Ons doel is dat niemand in armoede achterblijft. Daarvoor hebben wij onszelf een aantal ambiteuze doelen gesteld op basis van de Sustainable Development Goals (SDG's).