Werken in de zorg in Afrika of Azië

We zijn altijd op zoek naar medische professionals die voor voor 1 of 2 jaar hun kennis willen delen met vakgenoten in ontwikkelingslanden. Je hebt minimaal drie jaar praktische ervaring en bent gemotiveerd om je kennis over te dragen aan je nieuwe collega's.

Ben je toe aan een nieuwe professionele uitdaging in het buitenland, draag je graag je steentje bij aan een betere wereld en schuw je het avontuur niet? Kijk dan of er een vacature in Afrika of Azië open staat die aansluit bij jouw wensen. 


Marianne Bontenbal werkt als verloskundige voor VSO in het ziekenhuis in Oeganda

Gynaecoloog

Om onze programma's voor moeder- en neonatale gezondheid te realiseren, zijn wij altijd op zoek naar gekwalificeerde verloskundig / gynaecologische specialisten met minstens 3 jaar ervaring voorafgaand aan onze kwalificatieprocedure. Je zult in een dubbele rol werken om verloskundediensten te leveren en de capaciteit van residente zorgprofessionals te vergroten.

Verpleegkundige

VSO heeft regelmatig mogelijkheden voor verpleegkundige specialisten in diverse landen in Afrika en Azië en omvatten het delen van vaardigheden met lokale collega's, zodat verandering duurzaam is en zich verspreid, lang nadat je weer bent teruggekeerd. Precies daarom ligt het zwaartepunt binnen deze ook ook op het delen van kennis over medische praktijken en procedures in een ziekenhuis of gezondheidscentrum. 

Verloskundige

VSO heeft regelmatig mogelijkheden voor verloskundige specialisten in diverse landen in Afrika en Azië en omvatten het delen van vaardigheden met lokale collega's, zodat verandering duurzaam is en zich verspreid, lang nadat je weer bent teruggekeerd. Precies daarom ligt het zwaartepunt binnen deze ook ook op het delen van kennis over medische praktijken en procedures in een ziekenhuis of gezondheidscentrum. 


Verloskundige Ans Ohms deelt in Cambodja haar kennis met studenten verloskundige en praktijkbegeleiders - VSO

Stel een job alert in

Maak een job alert aan en ontvang direct alle nieuwe banen in jouw vakgebied in je mailbox!

VSO Nederland, kennis delen, werken buitenland, Afrika, Azië

Praktische informatie

Heb je in onze internationale vacaturebank een interessante vacature gevonden? Lees dan de praktische informatie door over de basisvoorwaarden, de procedure en de voorzieningen.


 

De werkwijze van VSO is uniek, helemaal gericht op duurzame kennisuitwisseling. Kijk hoe het werkt! 

 

VSO-kinderverpleegkundige Gerieke vertelt wat er gebeurde bij de geboorte van Jonathan en hoe dit de afdeling in het ziekenhuis veranderde.

 

In Oeganda sterven 12 keer zoveel baby’s als in Nederland. Gerieke ging naar Oeganda om hier iets aan te doen!