Vind werk in Afrika of Azië

Wil je werken in het buitenland? Neem dan een duik in onze vacaturebank. Werkgevers uit Afrika en Azië vertellen je wie zij zoeken. Kun je geen vacature vinden? Meld je dan aan voor onze job alert. Er komen steeds nieuwe, uitdagende vacatures online, waar je direct op kunt reageren!


Kennis ontwikkelt, kennis helpt, VSO Nederland, Afrika, Azië, werken buitenland

Vacatures in het onderwijs

Heb jij onderwijservaring? En wil jij via VSO in het buitenland werken? Bekijk dan nu onze vacatures in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs.

Vacatures in de gezondheidszorg

Ben jij een professional in de gezondheidszorg en wil je via VSO werken in het buitenland? Bekijk dan nu onze vacatures.


Kennis ontwikkelt, kennis helpt, VSO Nederland, Afrika, Azië, werken buitenland, tegen armoede

Basisvoorwaarden

Jouw wens om je in Afrika of Azië in te zetten voor betere scholen, zorg of bestuur. Dat is de belangrijkste voorwaarde. Maar niet de enige!

Kennis ontwikkelt, kennis helpt, VSO Nederland, Afrika, Azië, werken buitenland, tegen armoede

Procedure

Je bent enthousiast over een vacature. Je hebt je Engelse sollicitatie verzonden. Wie neemt je sollicitatie in behandeling? Wat is het vervolg?

Kennis ontwikkelt, kennis helpt, VSO Nederland, Afrika, Azië, werken buitenland, tegen armoede

Voorzieningen

Je bent aangenomen. Maar wie betaalt straks jouw trainingen, vlucht, levensonderhoud en lokale huisvesting?


Kennis ontwikkelt, kennis helpt, VSO Nederland, Afrika, Azië, werken buitenland, tegen armoede, Petra van der Spek, Rwanda, Onderijs

'Als je geschoold bent, kun je makkelijker oplossingen vinden voor problemen en meer bereiken. Als ik hier kinderen vraag wat hun toekomstdromen zijn, weten ze daarop niets te zeggen. Daarom moeten onderwijzers kinderen aanmoedigen in het najagen van hun dromen.'

Petra van der Spek
PABO docent
Vakdeskundige in Rwanda

'Mijn collega’s zijn echte doorzetters, die onder zeer moeilijke omstandigheden hard werken aan de verbetering van de situatie van baby’s. Ze leren graag en steken veel op. En ik leer weer van hen. De westerse werkwijze kun je niet één op één kopiëren in Gulu. Je hebt elkaar hard nodig.'

Gerieke Zandberg
voormalig VSO-kinderverpleegkundige
in Oeganda


Meer informatie

Heidi Koggel

h.koggel@vso.nl
030 - 23 20 600

Solliciteren via VSO gaat net iets anders dan normaal. Lees de tips voordat je aan de slag gaat. Check alle sollicitatietips!

VSO is een internationale organisatie. Onze vacatures zijn daarom in het Engels. Heb je vragen over gebruikte termen? Of wil je weten of jouw ervaring overeenkomt? We lichten het graag persoonlijk toe.