Werk en inkomen in Afrika of Azië verbeteren

Wil jij een onvergetelijke periode tegemoet gaan in het buitenland? Wil jij bijdragen aan verbetering in werk en inkomen in Afrika of Azië? Via VSO krijg de kans om jouw deskundigheid en ervaring over te brengen aan vakgenoten. We zijn altijd op zoek naar professionals die voor voor één of twee jaar hun kennis willen delen met vakgenoten in Afrika en Azië.

Je bent minimaal HBO/WO opgeleid en hebt 5 jaar ervaring als professional en bij voorkeur heb je ervaring in management en coaching. 


beroepsopleiding Tanzania Lindi vacatures werk kennis VSO Afrika

Resilience adviseur

Als Resilience adviseur ben je in staat om relevante scenario’s en strategische risico's te identificeren. Je werkt aan het opstellen en implementeren van plannen en procedures, de voorbereiding en uitvoering van crisistrainingen en oefeningen, en het adviseren van je lokale collega’s.

Adviseur Small Business Development

Help de lokale gemeenschap met het opzetten van small business waarmee ze in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. Hiervoor ontwikkel je een heldere strategie én voert deze uit. 

Adviseur Arbeidsmarkt

U beoordeelt de behoeften van personeel, management en bestuursleden van beroepsopleidingen en werkt samen aan het uitbouwen van technische vaardigheden en netwerkskills. Je ontwikkelt en implementeert strategieën waarin je een brug slaat tussen de beroepsopleidingen en het bedrijfsleven.


Verloskundige Ans Ohms deelt in Cambodja haar kennis met studenten verloskundige en praktijkbegeleiders - VSO

Stel een job alert in

Maak een job alert aan en ontvang direct alle nieuwe banen in jouw vakgebied in je mailbox!

VSO Nederland, kennis delen, werken buitenland, Afrika, Azië

Praktische informatie

Heb je in onze internationale vacaturebank een interessante vacature gevonden? Lees dan de praktische informatie door over de basisvoorwaarden, de procedure en de voorzieningen.


 

De werkwijze van VSO is uniek, helemaal gericht op duurzame kennisuitwisseling. Kijk hoe het werkt! 

 

Giovanni Villafuerte helpt de boeren in Cambodja met het verbeteren van hun zakelijke vaardigheden.

 

Liselotte werkte in Kenia bij de Masai vrouwen en liet hun zien hoe zij meer inkomsten kunnen genereren.