Strategisch samenwerken als partners

Liselotte werkt samen met de Masai-vrouwen aan een beter inkomen - VSO project in Kenia

"Bied medewerkers een unieke ervaring en zet een VSO-uitzending in als HR instrument voor leiderschaps-ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid of mobiliteit".

VSO Knowledge Exchange programma

Met het VSO Knowledge Exchange programma werk je aan drie grote doelen: jouw  werknemer ontwikkelt zich, je werkt aan de Sustainable Development Goals en je helpt de levens in 's werelds armste gemeenschappen te verbeteren.

Exchange als HR-instrument

Het VSO Knowledge Exchange programma is ontworpen om de leiderschapscompetenties van de werknemers te ontwikkelen. Denk hierbij aan innovatie, flexibiliteit, strategisch denken en teamleidende vaardigheden om resultaten te behalen, het vermogen om projecten en programma's af te leveren die verband houden met het bereiken van de Sustainable Development Goals (SDG's) van de Verenigde Naties, nieuwe vaardigheden en kennis in een opkomende markt en het ontwikkelen van cross-cultureel bewustzijn door middel van teamopdrachten.

Behaal uw SDG's

Via VSO Knowledge Exchange kun je partner worden bij het behalen van de SDG's terwijl je de leiders van morgen traint, betere betrokkenheid creëert, innoveert, nieuwe markten leert begrijpen, kansen aangrijpt die voorbijkomen en betrokkenheid en begrip van wereldwijde supply chains ontwikkelt.

Verander gemeenschappen die in armoede leven

Door je werknemer naar ontwikkelingslanden te sturen krijgen onze lokale partners toegang tot nieuwe vaardigheden en mogelijkheden om hun werk te verbeteren. Je werknemer brengt aantoonbare verbeteringen aan in de levens van gemeenschappen die in armoede leven waardoor lokale organisaties en gemeenschappen een beter begrip van, en betrokkenheid bij de particuliere sector krijgen.

Collectieve vrijwilligerspakketten op maat

Praat met ons over uw prioriteiten voor vrijwilligerswerk door bedrijven. Combineer verschillende elementen of ontwerp een geheel origineel programma op maat van uw bedrijf.

Florian Andriessen, Partnerships Development Manager - VSO

Partner worden?

Neem contact op met onze manager Partnerships Development, Florian Andriessen. Bel 06-22675905 of stuur een e-mail.

Onze partners

Vaardigheden delen om armoede te bestrijden

Sinds 2004 werken VSO en Randstad met elkaar samen onder het motto ‘Imagine what we can do together’. De wereldwijde HR dienstverlener geeft medewerkers wereldwijd de kans om via VSO te worden uitgezonden naar Afrika en Azië. Al zo’n 150 medewerkers hebben hier het afgelopen decennium gebruik van gemaakt.

Ondersteunen van kleine boeren om hun opbrengst en inkomen te verhogen

VSO en Syngenta werken samen aan een driejarig partnerschap om het levensonderhoud van kleine boeren in Bangladesh duurzaam te verbeteren. Het project heeft ook de betrokkenheid van medewerkers vergroot en waardevolle inzichten in de supply chain opgeleverd.

Duizenden mensen van armoede naar welvaart brengen

In 2005 begon Accenture met VSO samen te werken aan Making Markets Work for the Poor (MMW4P). Dit programma trainde tienduizenden mensen in de onderste bevolkingslaag van Nigeria, Cambodja, Tanzania en Malawi, zodat zij meer kans maakten op werk en inkomen.