Doneren aan VSO betekent investeren in:

  • Gelijke rechten voor iedereen. Vrouwen, jongeren en mensen met een handicap leren hoe ze voor zichzelf op kunnen komen.
  • De armste gebieden in Afrika en Azië. Jouw hulp zorgt ervoor dat niemand wordt uitgesloten en achterblijft in armoede.
  • Training, voorlichting en uitwisseling van kennis met lokale gemeenschappen zorgt voor blijvende verandering die past in de lokale context.

Wil je weten wat dit in de praktijk betekent? Bekijk dan onze resultaten.

Word donateur

Elke gift, klein of groot, draagt bij aan ons werk. Help mee met een éénmalige gift of een maandelijkse donatie en steun onze projecten ook op de langere termijn.

Doneren met belastingvoordeel

Wil je met ons voor langere tijd werken aan kennisoverdracht en duurzame resultaten in de armste gebieden in Afrika en Azië? Zet je jaarlijkse donatie om in een periodieke schenking en doneer met belastingvoordeel.

Nalaten

Door VSO op te nemen in je testament kun je je idealen laten voortleven. Met jouw nalatenschap draag je blijvend bij aan beter onderwijs, goede zorg en gelijke kansen voor iedereen.

‘VSO is een prachtig voorbeeld van hoe een kennisnetwerk de wereld mooier kan maken. Ik ben donateur omdat ik geloof in de impact die het delen van kennis heeft.’

Selma Koopman, donateur

Verhaal uit het veld

Mede dankzij jouw bijdrage kunnen Changemakers als Leila Lentifia Odhiambo uit Kenia een eigen bedrijf op te zetten en een zelfstandig bestaan op te bouwen.