Kom in actie

Met jouw hulp kunnen we nog meer doen voor de mensen in ontwikkelingslanden. Je kan zelf in actie te komen of fondsenwervende activiteiten organiseren. Dit kan op veel manieren; een inzameling, een evenement, alleen of met je familie, vrienden of collega’s en ga maar door. We dagen je graag uit een originele actie te bedenken!

Gratis doneren via je online aankopen

Duizenden webwinkels zijn aangesloten bij Helpfreely. Bij elke bestelling wordt er door de webwinkel een donatie gedaan van een deel van de bestelling. Kost jou dus helemaal niks en voor ons maakt het een groot verschil!

Verzin een actie

Denk bijvoorbeeld aan:

  • Houd een filmavond. Bij je thuis of met een groot laken tussen de bomen in de tuin. Er zijn veel mooie wereldfilms. Laat je bijvoorbeeld inspireren door Movies that Matter. Als entree vraag je een donatie.
  • Is er iets dat je altijd al wilde doen, maar nooit durfde? Vertel iedereen dat je het wilt doen als ze je sponsoren.
  • Staan er spullen in de weg? Verkoop ze via Marktplaats. Met de opbrengst kun je ons steunen en je spullen krijgen een tweede leven.
  • Doe mee aan een event en laat je sponsoren. 

VSO heeft ondersteunende materialen voor je en ook documenten die je gemakkelijk kunt aanpassen voor jouw actie. Neem contact op via de contactinformatie op deze pagina. 

Start een actie »

Geld inzamelen kan nu ook via Facebook

Via Facebook kun je een eigen eigen actie of campagne opzetten. Je hebt dan een peroonlijke pagina waar je berichten kunt plaatsen en donaties kunt verzamelen. Deze worden vervolgens uitbetaald aan VSO.
Sanne van der Es

Vragen?

Heb je vragen over een actie die je wilt opzetten of wil je advies hoe je dit het beste kan aanpakken? Neem dan contact op met Sanne van der Es.