Heb jij specialistische kennis en wil je die graag delen met lokale collega’s in Afrika of Azië? Als VSO-professional verblijf je voor langere tijd in het buitenland en word je onderdeel van de gemeenschap waarin je woont en werkt. Een bijzondere ervaring en een kans om met je kennis en vaardigheden echt verschil te maken.

Ook in Nederland zetten we ons in voor blijvende verandering op het gebied van gezondheid, onderwijs, werk en inkomen in de armste regio’s ter wereld. Dat doen we op ons kantoor in Utrecht, ondersteund door enthousiaste vrijwilligers.

Daarnaast zoeken we mensen die hun kennis en ervaring willen delen. Kun jij schrijven, fotograferen, organiseren of wil je op een andere manier meehelpen? Word dan lid van de VSO Community. Een leuke manier om in contact te komen met andere betrokken betrokken VSO Community leden!

Aan de slag in het buitenland

Wil jij je kennis en ervaring delen in Afrika of Azië? Bekijk onze vacatures in het buitenland.

Aan de slag in Nederland

Ondersteun je graag ons werk in Nederland? Bekijk onze betaalde en vrijwillige functies.

 ‘De VSO Community geeft mij de mogelijkheid in verbinding te blijven met de projecten van VSO, maar vooral ook met de mensen erachter. Het mooie van VSO is dat het echt gaat om de mensen in het veld. Het lijkt me interessant om te zien wat nu de ontwikkelingen zijn in bijvoorbeeld Namibië. Daarnaast hoop ik dat nieuwe vrijwilligers en de mensen die nu in het veld zijn voordeel kunnen halen uit mijn ervaringen.’

Chris Pols, Adviseur Arbeidstoeleiding voor mensen met een beperking en vrijwillige trainer van VSO