In het afgelopen jaar (2019/2020) hebben we dankzij jouw steun meer dan 4,5 miljoen mensen bereikt. Dankzij de aanpak van VSO kregen zij kans op goede gezondheid, gedegen onderwijs en op een inkomen waarmee ze zichzelf en hun gezin konden onderhouden. Daardoor kregen zij zicht op een betere toekomst, zonder armoede.

  • Zo zorgden we er in Malawi dankzij tablet-onderwijs voor dat kinderen in de klas bij kunnen blijven. Geen overbodige luxe in een land waar er soms wel 140 leerlingen in één klas zitten.

 

  • In Nepal zorgden onze vakdeskundigen voor noodplannen tegen overstromingen. Samen met de bewoners van de meest kwetsbare gebieden zorgden zij ervoor dat ze zijn voorbereid op de jaarlijkse moesson.

 

  • En we gingen van start met het Challenge Fund for Youth Employment. Dit fonds van het Ministerie van Buitenlandse Zaken wordt beheerd door VSO, Palladium en Randstad. Doel is om banen te creëren voor 200.000 jongeren in West-Afrika, de Hoorn van Afrika, Noord-Afrika en het Midden-Oosten.

We zijn trots op de resultaten die we dankzij jouw steun kunnen bereiken!

 

   

Wij zijn trots op de resultaten die we het afgelopen jaar met jouw steun hebben behaald. Dankjewel! Wil je meer weten over wat we allemaal hebben bereikt?

Lees ons jaarverslag