Onze changemakers staan op tegen mistanden en komen in actie met en voor mensen die uitgesloten worden. Met onze Volunteering for Development aanpak werken we aan blijvende verandering. In al onze programma’s ligt de nadruk op het opbouwen van veerkracht, sociale verantwoordelijkheid, gendergelijkheid en sociale inclusie. 

We werken vraaggestuurd: welke kennis en vaardigheden zijn er nodig? In veel gevallen is de kennis aanwezig is de gemeenschap of het land zelf. Op het moment dat de nodige kennis niet voorhanden is werken we met vakdeskundigen uit andere landen. Internationale en nationale changemakers werken langere tijd samen met lokale collega’s. Dit doen zij fulltime en, omdat gelijkwaardigheid essentieel is voor een duurzame verandering, op basis van een lokaal salaris.   

Wij werken voornamelijk binnen de thema’s: Onderwijs, Gezondheidszorg en Werk & Inkomen. Daarnaast hebben we vacatures voor vakdeskundigen met kennis over onder andere: Social Accountability, Resilience, Gender, Disability, Inclusion en Monitoring & Evaluation.  

Benieuwd welke vacature bij jou past? Bekijk de vacatures in de internationale vacaturebank of neem contact op met onze recruiters voor persoonlijk advies.  

Werken in het onderwijs

Maak samen met lokale collega’s het verschil door de kwaliteit en inclusiviteit van het onderwijs te verbeteren.

Werken in de gezondheidszorg

Maak samen met lokale collega’s het verschil door de toegang tot en kwaliteit van gezondheidszorg te verbeteren.

Werken binnen werk & inkomen

Maak samen met lokale collega’s het verschil door de werkgelegenheid en financiële situatie van kwetsbare gemeenschappen te verbeteren.

Neem contact op met onze recruiters

Voor al je vragen over werken in het buitenland

Maria Breure

Recruiter

 

Hans Voerman

Recruiter