VSO is gevestigd in het HNK-pand in Utrecht. Een inspirerende omgeving met kantoren van diverse bedrijven, flexplekken en een centrale ontmoetingsruimte. Vlakbij het Centraal Station en op loopafstand van Park Oog in Al. VSO in Nederland is onderdeel van de VSO-organisatie met wereldwijd 23 kantoren. Je werkt daarom ook samen met je VSO-collega’s in Londen en de landenkantoren in Afrika en Azië.

Betaalde functies

Werken bij VSO betekent veel kennis en ervaring opdoen binnen het netwerk van een internationale organisatie. En je draagt bij aan een prachtige maatschappelijke doelstelling. Kijk snel of jij de persoon bent waar we naar op zoek zijn en reageer.

Vrijwilligersfuncties

Leuk, zinvol en uitdagend. Dat is het vrijwilligerswerk voor VSO in een notendop. Je wisselt kennis uit, doet werkervaring op én draagt bij aan minder armoede in Afrika en Azië. Je kunt je bijvoorbeeld inzetten als peer supporter of selecteur.

Stageopdrachten

Wil jij stage lopen bij een internationale ontwikkelingsorganisatie? Bekijk dan eens onze stageopdrachten.

‘Ik sta erg achter de visie en missie van VSO. Niet via middelen, maar via mensen dragen we kennis en ervaring over. Zo brengen we echt blijvende verandering in het leven van mensen. Ook is het heel bijzonder onderdeel te zijn van zo’n internationaal gezelschap en ook vanuit Nederland me te mogen inzetten voor ontwikkelingssamenwerking.’

Sarah Opheij (36), peer supporter voor VSO

Anita van Dijk

Personeelszaken voor alle betaalde functies