Kom in actie voor VSO

Naast doneren kun je op meer manieren VSO steunen. Door zelf in actie te komen of fondsenwervende activiteiten te organiseren. Er zijn veel mogelijkheden om een actie te organiseren; het liken en delen van onze content op social media, een inzameling, een evenement, alleen of met je familie, vrienden of collega’s en ga maar door. We dagen je graag uit een originele actie te bedenken!


Leuke ideeën om ons te helpen:

  • Duizende webwinkels zijn aangesloten bij Helpfreely. Bij elke bestelling wordt er door de webwinkel een donatie gedaan van een deel van de bestelling. Kost jou dus helemaal niks en voor ons maakt het een groot verschil! Ga naar Helpfreely en meld je aan.
  • Maak een actiepagina aan op ons platform op PIF World. Op die manier komt al het geld dat je inzamelt direct bij VSO terecht.
  • Houd een filmavond. Bij je thuis of met een groot laken tussen de bomen in de tuin. Er zijn veel mooie wereldfilms. Laat je bijvoorbeeld inspireren door Movies that Matter. Als entree vraag je een donatie voor VSO.
  • Breng het werk van VSO onder de aandacht via Twitter, LinkedIn, Facebook, of via je eigen website of blog. Je kunt onze webpagina’s delen via je sociale netwerk of zelf berichten plaatsen over het werk van VSO.
  • Is er iets dat je altijd al wilde doen, maar nooit durfde? Vertel iedereen dat je het voor VSO wilt doen als ze je sponsoren.
  • Staan er spullen in de weg? Verkoop ze via Marktplaats. Met de opbrengst kun je VSO steunen en je spullen krijgen een tweede leven.
  • Doe mee aan een event en laat je sponsoren. 

 

Mail ons jouw idee en we denken met je mee. VSO heeft ondersteunende materialen voor je en ook documenten die je gemakkelijk kunt aanpassen voor jouw actie.

rs23578malawioctober2015unlockingtalentagf8t5124-lpr.jpg