Een eerlijke wereld met goed onderwijs, de juiste gezondheidszorg en werk voor iedereen, met speciale aandacht voor vrouwen, jongeren en mensen met een beperking. Daar zetten we ons dagelijks voor in en dat doen we graag met jou! Samen met onze donateurs en vrijwilligers werken we aan blijvende vooruitgang voor mensen in de meest afgelegen gebieden van Afrika en Azië.

Doe een donatie

Met een donatie draag je meteen bij aan het werk van VSO. Help mee met een eenmalige gift of een maandelijkse donatie en geef met belastingvoordeel. Of neem VSO op in je testament. Kies de manier die het beste bij jou past.

Deel je kennis

Kennis en vaardigheden uitwisselen zijn de kern van ons werk. Wil jij je professionele kennis en vaardigheden inzetten in Afrika of Azië? Graag! Help je liever mee vanuit Nederland? Dat kan natuurlijk ook!

Kom in actie

Houd jij van een sportieve uitdaging of barst je van de creatieve ideeën? Een sponsoractie is een geweldige manier om bij te dragen aan de projecten van VSO. Ben je graag actief online? Ook dan kan je helpen.

‘VSO bewijst telkens weer hoe een kennisnetwerk de wereld mooier kan maken. Ik ben donateur omdat ik geloof in de impact die het delen van kennis heeft.’

Selma Koopman, donateur