Help mee

"VSO is anders dan andere organisaties. Ze geven geen geld of koeien. VSO'ers delen hun kennis met ons. Zo leren we hoe we ons bedrijf levensvatbaar maken en houden. En dat je met hard werken echt iets bereikt."

Christine Atoo

Steun ons met geld

De mogelijkheden om ons te helpen zijn zo breed dat er voor iedereen iets tussen zit.
Steun ons met een kleine of grote gift of kies voor schenken met belastingvoordeel of via je testament. 

Kinderen in Oeganda - VSO

Doe een donatie

Met jouw eenmalige bijdrage sturen wij onze vakdeskundigen naar ontwikkelingslanden en werken aan betere gezondheidszorg, onderwijs en werk & inkomen.

Special Needs onderwijs in Ghana

Word donateur

Met jouw structurele bijdrage kunnen wij echt bouwen aan structurele verbeteringen en onze programma's optimaal inrichten voor veranderingen op de lange termijn.

VSO Project in Ethiopie - Kinderen in het basisonderwijs

Andere manieren om geld te geven

Naast eenmalige en structurele bijdragen kunt u ook kiezen voor periodiek schenken, testamentair schenken of overige bijzondere giften.

 Andere manieren om ons te helpen

Er zijn ook nog meer dan genoeg andere mogelijkheden om ons te kunnen helpen. 

him

Kom in actie

Door zelf in actie te komen voor het goede doel kun je ook een grote bijdrage leveren. Dus zet al je talenten in start je eigen actie of haak aan op bestaande acties!

Betere bestaanszekerheid in Oeganda - VSO

Ga naar het buitenland

Ben jij een professional met meerdere jaren werkervaring? Dan zijn er wellicht mogelijkheden voor jou als vakdeskundige om voor langere tijd uitgezonden te worden.

Help mee als bedrijf

Wat is een mooiere investering voor je bedrijf dan investeren in werelwijde vooruitgang? De betrokkenheid van je bedrijf kan een grote impact hebben.

"Ik dacht echt niet dat ze mijn zoon konden redden. Ik hou heel veel van de verpleegsters hier. Ze hebben zo hard gewerkt om te zorgen dat mijn zoon in leven bleef."

Mirriam Akello