Onze Engelse VSO collega David is de grote winnaar van het populaire TV programma The Great British Bake Off! David werkt als International Health Advisor bij VSO. Maar wist je dat hij ook bijna twee jaar in Malawi heeft gewerkt als VSO vakdeskundige? Tijdens dit vrijwilligerswerk deelde hij zijn kennis op het gebied van gezondheid met leerling verpleegkundigen om moeder- en kindzorg te verbeteren.

Hij vertelt hoe zijn ervaringen in Malawi hem hebben geholpen in de Bake Off tent.

VSO-vakdeskundigen als David delen hun professionele kennis met lokale collega’s, vrijwilligers en gemeenschappen in Afrika en Azië. Meestal komen zij uit hetzelfde land of dezelfde regio, maar soms ook van verder, zoals uit Engeland of Nederland.

Een eerlijke wereld voor iedereen

VSO brengt mensen, kennis en ervaring samen om eerlijke kansen te creëren. Voor mensen die buitengesloten worden, omdat ze behoren tot een minderheid. Die genegeerd worden, omdat ze een beperking hebben. Of achtergesteld worden, omdat ze meisjes zijn.

In 23 landen werken we aan het verbeteren van onderwijs, gezondheid en werk & inkomen. Dat doen we samen met lokale, nationale en internationale partners en vrijwilligers. Én VSO vakdeskundigen als David.

 

Volg ons op Facebook, Twitter, Instagram of LinkedIn voor de nieuwste updates!

 

Win My First Cook Book gesigneerd door David Atherton

 

My First Cook Book

Wij mogen een exemplaar weggeven van Davids ‘My First Cook Book’! Dit gloednieuwe, originele Engelse kookboek komt vers van de pers en is persoonlijk gesigneerd door deze voormalig VSO vakdeskundige.

‘My First Cook Book’ staat boordevol leuke en gezonde recepten voor volwassenen en kinderen om samen te maken. De vele tekeningen van de awardwinnende illustrator Rachel Stubbs maken dit het ideale eerste kookboek voor de jongste chef-koks.

Wil jij kans maken op dit boek? Laat dan je gegevens achter in het formulier hieronder. Onder alle inzendingen verloten we ‘My First Cook Book’ (Let op: dit is de originele Engelse versie). Deze actie loopt tot en met 30 augustus. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 

Deze winactie is helaas al afgelopen.

 

Spelvoorwaarden