Financieel steunen

"Ik dacht echt niet dat ze mijn zoon konden redden. Ik hou heel veel van de verpleegsters hier. Ze hebben zo hard gewerkt om te zorgen dat mijn zoon in leven bleef."

Mirriam Akello

Word Business Friend en steun onze missie

Als je als bedrijf een goed doel wilt steunen geniet je van bepaalde belastingvoordelen als dit goede doel een ANBI status heeft. VSO heeft deze status. Afhankelijk van het type onderneming dat je hebt gelden verschillende regels en voorwaarden. Zo is er keuze uit zakelijke, eenmalige en periodieke giften. Wij kunnen je hierin adviseren. Ongeacht op wat voor manier je geeft, je krijgt altijd een factuur voor de bijdage.

Door samen te werken met VSO laat je aan jouw medewerkers, klanten en relaties zien dat je armoedebestrijding belangrijk vindt en daar een bijdrage aan levert. Zo kun je ook je omgeving inspireren om in actie te komen. Jouw bedrijf komt met naam, logo en link op deze pagina. Ook mag je onze banner 'VSO business friend' op je website plaatsen. Daarnaast kunnen wij uiteraard praten over andere mogelijkheden waarin we samen werken aan het verbeteren van de naamsbekendheid. Als donateur van VSO willen we je ook graag uitnodigen op ons jaarlijkse evenement Hart voor VSO.

Graag komen we met je in contact om te kijken welke vorm van bijdrage of samenwerking het beste bij jouw bedrijf en doelstellingen past.

Bianca Baal, VSO Nederland

Wil jij business friend van VSO worden?

Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden die het beste bij je passen.

De volgende bedrijven zijn al VSO business friend

Currents

Dragon Mills

IDD Concept Communicatie Creatie

Innovision Consult

Schrijf-Schrijf

Smart Connections

Stipstijl

The Curious Network

Thomas Roos Films

Whaler Management & Advies

Jutteninges

We horen het graag!