Meet VSO: In jouw vakgebied werken in Afrika of Azië

Wil jij als professional je kennis en vaardigheden over jouw vakgebied overdragen in Afrika of Azië? Ben je een zeer ervaren leerkracht of schoolhoofd uit het basisonderwijs en wil je je kwaliteiten inzetten voor beter onderwijs in ontwikkelingslanden? Help je als verloskundige graag mee aan het verbeteren van moeder- en kindzorg? Wil je mensen aan werk en inkomen helpen waardoor ze een waardiger leven kunnen leiden? Kom dan naar Meet VSO op zaterdag 24 november van 13.00 tot 16.30 uur (vanaf 12.30 uur gaan de deuren open). Wie weet zit jij straks in het vliegtuig naar Rwanda om daar in jouw vakgebied je kennis over te dragen!

Wat kun je verwachten van deze informatiebijeenkomst?

We vertellen je over onze unieke aanpak waarbij het delen van kennis centraal staat. Je krijgt concrete informatie over de banen en de sollicitatieprocedurepraktische en financiële zaken en onze voorwaarden en voorzieningen.

Meet VSO

zaterdag 24 november, 13.00 - 16.30 uur
Weg der Verenigde Naties 1
Utrecht


Betere bestaanszekerheid in Oeganda - VSO

Drie belangrijke thema's

VSO werkt binnen drie thema's; onderwijs, gezondheidszorg en werk & inkomen. Gebaseerd op de prioriteiten van lokale partners. De positie van vrouwen en jongeren zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Onderwijsproject in Rwanda - VSO

Tijd voor een carrièrestap

VSO heeft vooral veel banen in het onderwijs. Dus stel, je staat zo'n vijf jaar voor de klas en bent toe aan een vervolgstap in het onderwijs, kom dan naar Meet VSO!

De nieuwste banen in je mailbox

Maak een job alert aan. Je blijft zo makkelijk op de hoogte van alle nieuwe banen die aan jouw wensen voldoen. Je ontvangt ze direct in je mailbox!