Meet VSO: In jouw vakgebied werken in Afrika of Azië

VSO daagt je uit om te ondervinden hoe jij omgaat met situaties die je in Nederland niet snel tegenkomt. Het is een unieke en onvergetelijke ervaring die je de rest van je leven bij zal blijven. Zoals onze teruggekeerde VSO-professionals getuigen wegen deze uitdagingen niet op tegen het besef dat je een klein steentje hebt kunnen bijdragen aan een betere wereld.  

Gedurende je VSO periode ga je: 

  • Cultuurverschillen ondervinden doordat je gaat samenwerken met lokale, nationale en/of internationale collega’s. Hierdoor krijg je een verfrissende blik op je eigen normen en waarden.  
  • Jezelf verbazen en nieuwe skills ontwikkelen! Door de beperkte middelen die je hebt, ga je je eigen kennis en ervaring op een innovatieve manier inzetten.  
  • Eigen routines om gooien en je onder dompelen in de lokale cultuur en werkwijze.  

Herken jij jezelf hierin? Schrijf je dan nu in voor Meet VSO op 5 oktober 2019 a.s.!  


Betere bestaanszekerheid in Oeganda - VSO

Drie belangrijke thema's

VSO werkt binnen drie thema's; onderwijs, gezondheidszorg en werk & inkomen. Gebaseerd op de prioriteiten van lokale partners. De positie van vrouwen en jongeren zijn belangrijke aandachtsgebieden.

Onderwijsproject in Rwanda - VSO

Tijd voor een carrièrestap

VSO heeft vooral veel banen in het onderwijs. Dus stel, je staat zo'n vijf jaar voor de klas en bent toe aan een vervolgstap in het onderwijs, kom dan naar Meet VSO!

De nieuwste banen in je mailbox

Maak een job alert aan. Je blijft zo makkelijk op de hoogte van alle nieuwe banen die aan jouw wensen voldoen. Je ontvangt ze direct in je mailbox!