30/01/2019
Nieuws

Stem nu op de Caroline van der Wal Impact Awards!

Je kunt niet meer stemmen. 

De Caroline van der Wal Impact Award is een ode aan onze te vroeg gestorven VSO-collega Caroline van der Wal. Caroline heeft, met VSO, een groot deel van haar leven besteed aan het versterken van mensen en organisaties, zodat ze op eigen benen verder kunnen. Met haar nalatenschap helpt ze nog steeds de projecten waar ze zich met hart en ziel voor heeft ingezet. Je kunt nu stemmen op de genomineerden voor 2019!

De vijf genomineerde projecten zijn allemaal prachtige voorbeelden van organisaties die ooit ondersteund zijn door VSO of zijn opgericht door oud-VSO’ers en nu op eigen benen een succesvolle bijdrage leveren aan een betere wereld. De projecten richten zich op het verbeteren van de leefwereld van meisjes en vrouwen of andere achtergestelde groepen. Bekijk hier de vijf projecten die kans maken op de award 2019 en stem op jouw favoriet. De twee projecten met de meeste stemmen winnen de award en een geldprijs varierend van € 5.000 tot € 25.000.

Op 11 april worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de Hart voor VSO avond. Wil je hier bij zijn? Stuur dan een email naar info@vso.nl. o.v.v. aanmelding Hart voor VSO.

BEKIJK DE PROJECTEN »