Ben jij als professional op zoek naar een uitdaging in het buitenland? VSO organiseert eind maart en begin april diverse webinars over: inclusief onderwijs (25 maart om 18.00-19.30 uur), gezonde communities (31 maart om 18.00-19.30 uur) en werkgelegenheid voor jongeren (2 april om 18.00-19.30 uur). Onze recruiters en VSO-professionals uit de vakgebieden: gezondheidszorg, onderwijs en werk & inkomen, zullen je alles vertellen over onze werkwijze, programma’s en de sollicitatie procedure. 

Kom meer te weten over onze meet VSO webinars en meld je snel aan!

Op woensdag 25 maart zal Maaike je alles vertellen over haar ervaringen in het onderwijs in Rwanda. Op dit moment zoeken we weer veel onderwijsprofessionals voor onze programma’s in o.a. Rwanda, Mozambique, Myanmar en Nepal.

Op dinsdag 31 maart zal neonatologie verpleegkundige Gerieke je meenemen in de wereld van moeder-en kind zorg in Uganda. De komende drie jaar zullen er meer gezondheidszorg vacatures beschikbaar komen. Met name zoeken we neonatologie verpleegkundigen, verloskundigen, gynaecologen en kinderartsen.

Tot slot zal Veronica je op 2 april een kijkje in de keuken geven hoe wij jeugdwerkeloosheid in Tanzania en Zanzibar tegen gaan. Binnenkort zullen er nieuwe vacatures beschikbaar komen die met name gericht zijn op het bestrijden van jeugdwerkeloosheid.